Tuesday December 05, 2023

Onko aika päivittää lämmitysjärjestelmäsi?

Published : 31 Mar 2023, 18:10

Updated : 03 Apr 2023, 12:11

  By Zave Energy OY
Photo: Unsplash.

Koska kevät lähestyy nopeasti ja lämmityskausi on pian ohi, nyt onkin hyvä hetki arvioida nykyisen lämmitysjärjestelmäsi tila ja päättää, olisiko aika vaihtaa kustannustehokkaampaan ratkaisuun. Vaikka saattaa tuntua siltä, että seuraavaan lämmityskauteen on paljon aikaa, niin valitettavasti aika kuluu nopeasti, ja laitteiden kysyntä on ennennäkemättömällä tasolla, joten tulevan lämmityskauden suunnittelu kannattaa aloittaa jo nyt.

Joten jos luotat edelleen vanhaan, ja paljon energiaa kuluttavaan lämmitysjärjestelmään, nyt on täydellinen aika harkita päivittämistä uudempaan, kustannustehokkaampaan ja ympäristöystävällisempään ratkaisuun: ilma-vesilämpöpumppuun.

Mutta ensin käydään läpi, mikä on ilmavesilämpöpumppu ja miksi juuri sinun kannattaisi harkita sellaisen ostamista.

Mikä on ilma vesilämpöpumppu?

On lämmityslaite, joka siirtää ulkoilmasta hankitun lämpöenergia vesilämmitysjärjestelmään,lämmittäen näin taloa sekä talon asukkaiden päivittäin tarvitsemaa käyttövettä.

Tämä tarkoittaa, että voit nauttia tehokkaasta ja edullisesta lämmityksestä ilman fossiilisia polttoaineita. Ilmavesilämpöpumput käyttävät uusiutuvaa energiaa, joten ne ovat loistava tapa pienentää hiilijalanjälkeäsi ja suojella ympäristöä. Ja kuten me kaikki tiedämme, ympäristöasiat ovat erittäin tärkeitä juuri nyt, ja tätäkin asiaa silmällä pitäen ilmavesilämpöpumpun asennuttaminen on erinomainen ratkaisu.

Miksi valita ilma-vesilämmitysjärjestelmä?

On monia syitä, miksi ilma-vesilämpöpumpun valitseminen lämmitysjärjestelmäksi on parempi vaihtoehto muihin järjestelmiin verrattuna. Suurin hyöty on, että ilmavesilämpöpumppu säästää rahaa. Ja kukapa ei haluaisi, että nousussa olevien asumiskustannusten ohella käteen jäisi hieman enemmän rahaa?

Ilmavesilämpöpumpulla pystytään säästämään esimerkiksi perinteiseen sähkölämmitykseen tai fossiilisia polttoaineita käyttäviin vanhoihin lämmityskattiloihin verrattuna noin 40-75% lämmityskustannuksissa.

Ilma-vesilämpöpumput ovat luotettavia ja kestäviä

Ilma-vesilämpöpumpuilla on pitkä käyttöikä, ja ne toimivat jopa 15-20 vuotta asianmukaisella huolenpidolla. Suosittelemme valitsemaan tuotteita korkealaatuisilta tuotemerkeiltä, ​​kuten Panasonicilta tai Samsungilta. Nämä ovat luotettavia tuotteita, jotka on suunniteltu erityisesti pohjoismaiseen ilmastoon.

Mistä ostaa Ilmavesilämpöpumppu?

Zaven group on suurin sisäilma ratkaisujen jälleenmyyjä koko Pohjois-Euroopassa. Vuosittain tuhannet talon omistajat hankkivat tarvitsemansa energiatehokkaat lämmitysratkaisut meiltä. Voimme ylpeinä ilmoittaa palvelevamme jo kahdeksassa Euroopan maassa asuvia asiakkaita.

Tarjoamme Suomessa laajan valikoiman ilmavesilämpöpumppuja kilpailukykyisin hinnoin.

Ammattitaitoiset asiantuntijamme auttavat sinua löytämään parhaan vesilämpöpumpun tarpeisiisi ja valitsemaan sertifioidun asentajan urakallesi.