Friday December 01, 2023

Sateenvarjot syksyyn painatuksella

Published : 09 Sep 2022, 12:51

Updated : 09 Sep 2022, 12:56

  By Bazoom Group ApS
Pexels-Photo.

Välillä elämässä myrksyää ja joskus pitää suojautua sateelta. Kostean sään pelastaja on sateenvarjo, joka tukee tyylikästä asukokonaisuutta. Sateenvarjoihin voi lisätä myös yrityksen logon, jolloin se toimii loistavana liikelahjana.

Sateenvarjo suojaa sateelta ja se mahdollistaa kulkemisen ilman kastumista. Se on mainio yrityslahja, koska sillä on laaja pinta-ala ja se on yllättävien säätilanteiden pelastaja. Yritys voi saada positiivista mielikuvaa kantajan ympärillä, kun se suojaa märältä keliltä.

Sateenvarjoja on monenlaisia ja kukin malli ja tyyli sopivat eri tilanteisiin. Sen voi tilata myös painatuksella, jolloin siihen lisätään haluttu logo tai teksti. Tällaiset sateenvarjot painatuksilla kaikissa väreissä voidaan ostaa kätevästi netissä. Esimerkiksi Axon Profil myy sateenvarjoja ja muita mainoslahjoja eri väreillä, materiaaleilla ja tyyleillä.

Sateenvarjon merkitys arjessamme

Tuttu sanonta kuuluu: sää on pukeutumiskysymys. Huonoa säätä ei periaatteessa ole, kunhan osaa varustautua siihen oikealla tavalla. Suomen ilmasto ja sää voivat olla oikukkaita, jolloin elämää ei kannata sään varaan laittaa.

Sadepäivä voi olla mitä mainioin. Se voi houkutella kotioloihin, jossa voi tunnelmoida ja tehdä mieluisia askareita. Jos ulos täytyy tai haluaa mennä, pitää ottaa siihen sopivat vaatteet ja asusteet. Monille tämä tarkoittaa muun muassa asiallista sateenvarjoa.

Sateenvarjo loistava lisävaruste sadekelleillä ulkoiluun. Se tarjoaa laajan suojan ja siten myös paremman turvan sateelta. Sateenvarjon avulla voi myös helpommin pitää huolta vaatteistaan, koska ne eivät kastu niin helposti.

Mitä sateenvarjossa kannattaa huomioda?

Sateenvarjon valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota sen materiaaliin ja muihin ominaisuuksiin. Materiaalin tulisi olla laadukas ja kestävä, jotta sateenvarjo kestää rankempiakin olosuhteita. Navakka tuuli tai raskas sade voivat yllättää, ja sateenvarjon pitäisi kestää näissä muutoksissa. Sateenvarjon tyyli on myös tärkeää huomioida. Väri kannattaa valita niin, että se on itselleen mieluinen. Lisäksi tyylissä kannattaa muistaa, missä tilaisuuksissa sateenvarjoa käytetään. Hillitty väri voi toimia paremmin työtapaamisissa, kun taas vapaa-ajan riennoissa voi napata mukaan värikkään sateenvarjon.

Sateenvarjot painatuksella

Sateenvarjoja voi hankkia myös markkinointikäyttöön. Käytännössä se onnistuu painattamalla varjoon yrityksen logo tai muu haluttu kuva. Tällöin sateenvarjosta tulee markkinointituote, jolla yritys voi saada haluamaansa näkyvyyttä mieleenpainuvalla tavalla.

Sateenvarjoja painatuksella voi tilata verkosta. Axon Profil on mainoslahjoihin erikoistunut verkkokauppa, jonka valikoimiin kuuluu sateenvarjoja moneen lähtöön. Sen lisäksi tarjonnasta voi valita esimerkiksi kyniä, vaatteita ja kahvimukeja, joihin kaikkiin voi niin ikään painattaa oman logonsa.

Mainoslahjat ovat oivallinen tapa viestiä yrityksestä ja sen brändistä. Sateenvarjo saatetaan liittää turvallisuuteen ja suojaan, jotka voivat olla erinomaisia mielleyhtymiä yrityksen imagoon. Se on myös tyylikäs asuste, joka pitää asukokonaisuuden siistinä säässä kuin säässä.

Sateenvarjo on erittäin käytännöllinen asuste ja siitä on merkittävää apua sadesäällä. Jos tähän apuun yhdistetään painettu yritys, voi yritys saada tästä huomattavaa etua. Sen takia sateenvarjoja voi jakaa mainoslahjana esimerkiksi yritysten työntekijöille tai asiakkaille. Työntekijät voivat kuljettaa sitä ylpeydellä esimerkiksi asiakastapaamisissa, jolloin myönteinen ensivaikutelma voidaan saada helposti aikaiseksi.