Thursday May 16, 2024

Guest Post

Honor Magic 5 Lite vs. Honor Magic 5

Published : 17 Apr 2023, 10:28

Updated : 21 Apr 2023, 12:56

  By Winndoo Network
Photo: Via Winndoo Network.

Huawein tytäryhtiö Honor on esitellyt kaksi uutta älypuhelinta. Ne ovat Honor Magic 5 Lite ja Honor Magic 5. Näiden kahden laitteen välillä on useita eroja huolimatta siitä, että niiden nimet ovat hyvin samankaltaisia. Tässä viestissä tarkastellaan syvemmin eroa Honor Magic 5 Liten ja Honor Magic 5:n välillä, jotka molemmat ovat keskitason älypuhelimia.

Mitkä ovat niiden erot?

Jos etsit uutta älypuhelinta, saatat harkita Honor Magic 5:tä ja sen Lite-versiota. Honor Magic 5 ja Honor Magic 5 Lite ovat kaksi hienoa Huawein älypuhelinta. Molemmat puhelimet lupaavat vaikuttavia ominaisuuksia, kuten uskomattomia kameroita ja pitkäkestoisia akkuja, mutta mitä eroja näiden kahden välillä on?

Design

Honor Magic 5 Liten etu- ja takaosa on valmistettu muovista, kun taas Honor Magic 5:n etu- ja takaosa alumiinista. Kun Honor Magic 5:ssä on sormenjälkitunnistin upotettuna näyttöön, kun taas Honor Magic 5 Liten takana on sellainen. Lisäksi Honor Magic 5 Liten vesipisaran lovi on korvattu rei'itetyllä reiällä Honor Magic 5:ssä.

Näyttö

Verrattuna Honor Magic 5:n 6,39 tuuman OLED-näyttöön, jonka resoluutio on 1080 x 2340, Honor Magic 5 Liten IPS LCD -näytön koko on 6,3 tuumaa. Sen lisäksi, että Honor Magic 5 :ssä on eloisempi ja yksityiskohtaisempi näyttö kuin Honor Magic 5 Lite, se tarjoaa myös suuremman pikselitiheyden. Honor Magic 5: n virkistystaajuus on myös uskomattomampi, 90 Hz:ssä, verrattuna honor magic 5 Liten 60 Hz:iin.

Prosessori

Verrattuna Honor Magic 5 Liten Kirin 710F -suorittimeen ja 4 Gt tai 6 Gt muistiin, Honor Magic 5:ssä on Kirin 990 -piirisarja ja 8 Gt RAM-muistia. Kirin 990 on kehittyneempi suoritin, mikä tekee siitä ihanteellisen aikaa vieviin peli- ja moniajotehtäviin.

Kamera

Honor Magic 5:n kamera on parempi kuin h onor 5 l ite. 40 megapikselin ensisijainen ampuja, 8 megapikselin periskooppitelekamera, 8 megapikselin ultraleveä ampuja ja 3D-syvyysanturi muodostavat sen nelikamerakokoonpanon. Honor Magic 5 Liten pääkamera on 48 megapikseliä, ultralaajakulmakamera 8 megapikseliä ja syvyysanturi 2 megapikseliä. Honor magic 5: n kameratekniikka on kehittyneempää, mikä mahdollistaa suuremman suurennuksen, enemmän kuvausvaihtoehtoja ja laadukkaampia valokuvia.

Muut

On olemassa muutamia muita tapoja, joilla kunniamagia 5 l ite ja kunniamagia 5 .

Tuki 5G-yhteydelle, näytössä oleva sormenjälkitunnistin ja nopeammat latausominaisuudet jopa 40 W:n latauksella ovat vain muutamia ominaisuuksia, jotka erottavat Honor Magic 5:n kunnia magic 5 Litestä. Honor magic 5 Lite -puhelimessa on sormenjälkitunnistin takana ja mahdollistaa nopean latauksen jopa 10 watilla, vaikka se ei ole 5G-yhteensopiva. Honor Magic 5:n 4 500 mAh akku on suurempi kuin Honor Magic 5 Liten 4 000 mAh akku.

Honor Magic 5 Lite on vaihtoehto Honor Magic 5:lle, joka on saatavilla halvemmalla. Honor Magic 5 on premium-älypuhelin; näin ollen sen hinta heijastaa sitä, kun taas edullisemmin hinnoiteltu kunnia magic 5 Lite on keskitie.

Johtopäätös

Lopuksi kunnia magic 5 ja honor magic 5 lite ovat kaksi älypuhelinta, joilla on eri kohdeyleisö. Honor Magic 5 on huippuluokan laite, joka tarjoaa edistyneitä ominaisuuksia ja ominaisuuksia vaativille käyttäjille. Samalla kunnia magic 5 Lite on edullisempi vaihtoehto, joka tarjoaa hyvää vastinetta hintaan. Niille, jotka arvostavat edistyksellisiä kameran ominaisuuksia, nopeampia latausominaisuuksia ja parempaa suorituskykyä, kunnia magic 5 voi olla parempi vaihtoehto. Kuitenkin niille, jotka asettavat etusijalle kohtuuhintaisuuden, pidemmän akunkeston ja vaatimattomamman suorituskyvyn, kunnia magic 5 Lite voi olla parempi vaihtoehto. Viime kädessä näiden kahden laitteen valinta riippuu käyttäjän prioriteeteista ja tarpeista.