Monday May 23, 2022

Vaikuta ja hurmaa – uusi hajuvesi miehille

Published : 07 Sep 2021, 10:47

Updated : 07 Sep 2021, 11:42

  By NOTINO.FI

Photo: NOTINO.FI

Miesten tuoksut ovat oma tieteenlajinsa. Tämä on tieteenlaji, jossa kemia ja taide eivät vain törmää toisiinsa, vaan ne yhdistyvät harmoniaksi, jossa kumpaakin arvostetaan ja kunnioitetaan. Ihan kuten kaikilla aloilla, joissa liikkuu paljon rahaa, myös parfyymien maailmassa esiintyy paljon alakohtaista sanastoa ja tietoa vaikeasti ymmärrettävässä muodossa. Tämä ammattikieli ja lähes rajattomat vaihtoehdot saattavat tehdä oman vakiohajuveden löytämisestä todella haastavaa. Tässä artikkelissa tuomme esille muutamia syitä, joiden takia modernissa maailmassa miehen kannattaa kiinnittää huomiota tuoksuunsa. Esittelemme myös modernin Bentley For Men Intense -tuoksun, jonka uskomme olevan yksi hajuvesistä miehille, joka tarjoaa kaikki halutut ominaisuudet.

Löydä oma tuoksusi

Jokainen meistä haluaa tuoksua mahdollisimman hyvälle. Omasta hygieniasta huolehtiminen on tietenkin kaikkein tärkein tekijä, koska paraskaan hajuvesi ei toimi ei-toivottujen hajujen poistamisessa. Hajuvedellä voidaan kuitenkin tuoda esiin tuoksuja, joita suurin osa ihmisistä pitää miellyttävinä ja jopa hurmaavina. Me kaikki tiedämme sen tunteen, kun käytävällä vastaan tulevan ihmisen perässä tulee mieto, mutta miellyttävä tuoksu. Laadukkaat hajuvedet yhdistyvät lisäksi oman kehosi luonnolliseen kemiaan ja sen tuottamaan tuoksuun. Tällä tavalla kaksi samaa hajuvettä käyttävää miestä voivat tuoksua erilaiselta. Tämä ainutlaatuisuus on se minkä moni meistä kokee hurmaavana.

Huoliteltu vaikutelma

Ihmiset ovat käyttäneet hajuvesiä tuhansien vuosien ajan. Hajuvesistä miehille on tehty paljon tutkimuksia, joista on lukuisia tulkintoja. Yksi asia, joista suurin osa tutkimuksista kuitenkin tuntuu olevan yhtä mieltä, on se että ihmiset mieltävät hajuvettä käyttävän henkilön viehättävämmäksi, kuin henkilön joka sellaista ei käytä. Sen lisäksi, että hajuvedet tuoksuvat hieman erilaiselta, käyttäjästä riippuen, ihmiset myös mieltävät samoja tuoksuja eri tavalla. Kaikesta huolimatta, suurin osa ihmisistä kokee hajuveden käytön tietynlaisena huolitellun miehen merkkinä.

Hajuvesi voi vaikuttaa elämääsi myös kohonneen itsetunnon ja yleisesti ottaen paremman fiiliksen kautta. Vaikka oman hajuveden tuoksuun tottuu, sen haistaa kuitenkin alitajuisesti koko päivän ajan ja se voi lisätä omaa kokemusta raikkaudesta. Tämän lisäksi pelkkä tunne ja tietoisuus siitä, että tuoksuu hyvältä, on omiaan lisäämään itseluottamusta. Tällä tavalla useat hajuvesiä käyttävistä miehistä tuntevat olonsa seksikkäämmäksi, onnellisemmaksi sekä rennommaksi esimerkiksi lähestyessään muita ihmisiä. Juuri tällä tavalla myös Bentleyn hajuvedet pyrkivät parantamaan miesten elämänlaatua.

Ennen vanhaan hajuvettä käytettiin vain tärkeimmissä juhlatilaisuuksissa. Maailmanlaajuisesti parantuneen elintason myötä, hajuvesistä on tullut useille naisille ja miehille päivittäinen tapa. Olipa kyse sitten työpäivästä, joka pitää sisällään paljon tapaamisia tai illallisesta ulkona ystävien kanssa, et voi koskaan tietää kenet tapaat. Ensivaikutelman tekemisessä pienetkin yksityiskohdat merkitsevät paljon. Erityisesti ihmisen tuoksu on asia, joka jää helposti mieleen vähintään alitajunnan tasolla. Se voi olla jopa ratkaiseva tekijä siinä, onko ensivaikutelma negatiivinen vai positiivinen.

Maskuliininen tuoksu Bentleyltä

Bentley For Men Intense on meripihkainen ja mausteinen hajuvesi miehille, joka jättää voimakkaan ja maskuliinisen vaikutelman. Se lanseerattiin vuonna 2013 ja sitä on myyty siitä lähtien valtavia määriä. Vuosien kuluessa hajuveden suosio on vain kasvanut. Tuoksun kehittäjä on Nathalie Lorson. Alkutuoksut ovat mustapippuri, laakerinlehti ja bergamotti. Keskimmäiset tuoksut ovat rommi, puumaisuus, kaneli ja afrikkalainen geranium. Pohjatuoksuina ovat suitsukkeet, nahka, bentsoiini, patsuli ja setripuu.

Bentley For Men Intense pyrkii tuomaan esille sitä samaa tunnetta, kuin heidän automallistonsakin. Bentley on brittiläinen luksusautojen valmistaja, joka tunnetaan ajattomasta klassisuudesta ja tyylikkyydestä. Bentley yhdistää elegantit ja voimakkaat piirteet, tuhoamatta kuitenkaan sporttisuutta. Tätä samaa herrasmiesmäisyyttä ajetaan selkeästi takaa myös tässä heidän miehekkäässä hajuvedessään. Tutustu myös muihin hajuvesiin Notinon hajuvesi miehet -osiosta.