Monday May 23, 2022

Mikä on paras kryptovaluutta?

Published : 05 Aug 2021, 16:56

Updated : 05 Aug 2021, 17:01

  Sponsored Article

Pixabay photo.

Parhaiden kryptovaluuttojen suosio kasvaa nopeasti, ja tämä vaikutus houkuttelee uusia sijoittajia yhdessä kokeneiden rahoitussijoittajien kanssa, jotka haluavat kokeilla parhaita kryptovaluuttoja. Lukuisilla tarinoilla joka päivä parhaat kryptovaluutat, kuten Bitcoin ja Ethereum, lisäävät vaadittavaa tietoa salauspotentiaalista. Jos haluat ostaa parhaita salausvaluuttoja tai kasvattaa jo olemassa olevaa salaussalkkua, nämä ovat tärkeimmät salausvaluutat, joihin kannattaa kiinnittää huomiota vuonna 2021. Bitcoinista ja Ethereumista Dogecoiniin ja Tetheriin on satoja erilaisia ​​parhaita kryptovaluuttoja, mikä voi tehdä siitä hämmentävän, kun olet vasta aloittamassa salauksen maailmassa.

Kuinka turvallinen kryptovaluuttasi on?

Yleensä kryptovaluutat luodaan blockchain-tekniikalla. Blockchain selittää, kuinka "lohkot" ja aika pidetään tapahtumille. Tämä on hyvin monimutkainen, tekninen menettely, mutta tulos on digitaalinen tietue bitcoin-tapahtumista, joita hakkereilla on vaikeuksia manipuloida. Lisäksi tapahtumiin vaaditaan kaksivaiheinen todennusmenettely. Esimerkiksi kirjautumista ja salasanaa voidaan pyytää tapahtuman aloittamiseksi.

Vinkkejä turvalliseen sijoittamiseen kryptovaluuttaan

Sijoitukset ovat aina vaarallisia, mutta Consumer Reportsin mukaan Bitcoin on yksi huonommista sijoitusvaihtoehdoista. Jos aiot sijoittaa kryptovaluuttoihin, voit tehdä koulutettuja valintoja näiden vinkkien avulla.

Tutkimusvaihto

Tutustu bitcoin-pörsseihin ennen kuin sijoitat yhden dollarin. Nämä alustat tarjoavat keinoja ostaa ja myydä digitaalisia valuuttoja, mutta Bitcoin.comin mukaan valittavana on 500 vaihtoa. Lue tutkimuksesi, arvioi ja puhu kokeneemmille sijoittajille ennen kuin jatkat.

Tietää kuinka digitaalinen valuutta tallennetaan

Sinun on tallennettava se, jos ostat kryptovaluuttoja. Vaikka läsnä on monia erityyppisiä lompakoita, jokaisella on omat etunsa, tekniset tarpeet ja turvallisuus.

Valmistaudu volatiliteettiinvaraudu

Se on epävakaa kryptovaluuttamarkkinat, jotenylä- ja alamäkiä. Olet todistamassa merkittäviä hintavaihteluita. Jos rahoitussalkkusi tai henkinen hyvinvointi ei pysty hallitsemaan sitä, et ehkä pysty käyttämään kryptovaluuttoja.

Tässä luettelo parhaista salausvaluutoista

Ethereum (ETH): Hienoin salausvaluutta, jolla on yleisin hyödyllisyys

Ethereum, luettelomme ensimmäinen Bitcoin-vaihtoehto, on hajautettu ohjelmistoalusta, joka mahdollistaa älykkäiden sopimus- ja hajautettujen sovellusten luomisen ja käyttämisen ilman kolmansia osapuolia. seisokkeja, petoksia, hallintaa tai häiriöitä.

Bitcoin Cash: Bitcoin Cash on vertaisverkkoihin perustuva elektroninen kassajärjestelmä.

Bitcoin Cash (BCH) on yksi ensimmäisistä ja menestyneimmistä alkuperäisen Bitcoinin haarukoista, mikä on olennainen osa kryptovaluuttojen historiaa. Bitcoinin alueella jakautuminen pidetään kehittäjien ja kaivostyöläisten välisten keskustelujen ja kiistojen seurauksena. Koska digitaaliset valuutat ovat hajautettuja, tunnuksen tai kolikon perustana olevaan koodiin on tehtävä tukkumuutoksia laajalla sopimuksella riippuen erityisestä kryptovaluutasta.

Solana (Sol): Suurin hajautettu Internet-idea kryptovaluutta

Yleisimmät blockchain-protokollat ​​ovat todisteita työvoimasta ja todisteita osallistumisesta. Solana ei käytä kumpaakaan. Solana on toinen kilpailija Ethereumille. Monet sovellukset toimivat Ethereum-verkossa, mutta Ethereumilla on kuitenkin paljon ongelmia, kuten hidas tapahtuma-aika ja kalliit kaasumaksut. Toisaalta Solana lupaa antaa Ethereumille skaalautuvamman ja nopeamman verkon.

Tether: suosituin vakaa valuutta

Tether oli yksi varhaisimmista ja suosituimmista joukosta ns. Vakaa kolikoita, jotka pyrkivät kiinnittämään markkina-arvonsa valuutaan tai muihin ulkoisiin vertailuarvoihin volatiliteetin minimoimiseksi. Useimpien digitaalisten valuuttojen säännöllisen äärimmäisen vaihtelun vuoksi jopa suuret kuten Bitcoin, Tether ja muut vakaat kolikot yrittävät hillitä hintavaihteluja houkutellakseen käyttäjiä, jotka muuten voivat olla varovaisia. Tetherin hinta liittyy läheisesti Yhdysvaltain dollarin hintaan.

Monero (XMR): Suurin yksityisyyden ja salaisuuden salausvaluutta

Monero on rahaa, joka on turvallista, yksityistä ja jäljittämätöntä. Tämä avoimen lähdekoodin kryptovaluutta luotiin huhtikuussa 2014, ja siitä tuli nopeasti salauksen harrastajien pääkohde. Tämä kolikko on kokonaan lahjoituspohjainen ja yhteisölähtöinen. Monero on luotu painottaen hajauttamista ja skaalautuvuutta ja mahdollistaa täydellisen luottamuksellisuuden ainutlaatuisen "rengasallekirjoitustekniikan" avulla.

Polkadot: Paras lohkoketjun yhteenliitäntä kryptovaluutta

Markkinoilla on yli tuhat kryptovaluuttaa, ja Polkadot on sitoutunut kunnianhimoiseen pyrkimykseen linkittää kaikki lohkoketjut. Polkadotilla on potentiaalia muuttaa bitcoin-teollisuutta tehokkaasti.

Mutta mikä on hienoin kryptovaluutta, johon sijoittaa? Meidän ei tarvitse vastata tähän tarkasti ja suoraan, koska vastaus perustuu vaatimuksiisi. Voisitko tällaisessa tilanteessa alkaa pohtia ostoksesi motiiveja? Bitcoin ei ole ollut vain trendien tekijä, joka johtaa parhaiden salausvaluuttojen aaltoon, joka perustuu hajautettuun vertaisverkkoon.