Friday January 22, 2021

Levstal Company

Published : 07 Jul 2020, 00:38

Updated : 07 Jul 2020, 00:48

  Sponsored Content

Sponsored Photo.

Levstal Company

Levstal Company on vuonna 1991 perustettu perheyritys, jonka omistaa Filipp Levada. Kyseessä on metallitekniikan parissa työskentelevä suuria projekteja toteuttava yritys. Levstal illa on hallussaan ISO 9001 ja ISO 3834 sekä EN 1090 -sertifikaatit ja yritys noudattaa luonnollisesti myös erilaisia teollisuuden prosesseja, laadunvalvontaa ja työturvallisuus koskevia säädöksiä parhaan lopputuloksen sekä työntekijöiden turvallisuuden takaamiseksi. Yritys sijaitsee Tallinnassa ja on tällä hetkellä markkinajohtaja sekä suurin alansa yritys Virossa 30 miljoonan euron vuosittaisella liikevaihdolla.

Levstal Company keskittyy tarjoamaan korkealaatuista palvelua kuudessa eri kategoriassa, joihin kuuluvat metallitekniikan osalta erilaisten prosessilaitteiden valmistus, rakennus- ja infrastruktuurisektoreille suunnatut teräsrakenneratkaisut, monipuoliset teräspalvelut, asuin- sekä teollisuusrakennusten toteutus ja maan myynti, moduuli- ja konttikotien toteutus sekä älykkäät pysäköintiratkaisut. Metallitekniikka, teräsrakenteet ja teräspalvelut ovat edellä mainituista suurimmat kategoriat.

Metallitekniikka sisältää kaiken säiliöiden, nostolaitteiden, kuljettimien ja vesivoimalaitteistojen sekä erilaisten offshore-rakenteiden suunnittelusta niiden toteutukseen ja huoltoon. Levstal on keskittänyt offshore-rakenteiden tarjonnan öljy- sekä kaasu- ja uusiutuvien luonnonvarojen alalle. Seuraavasta listasta selviää esimerkin omaisesti osa niistä rakennetyypeistä, joita Levstal tarjoaa edellä mainittujen alojen yrityksille niiden tarpeiden mukaisesti:

 • paikallaan pysyvien offshore-alustojen erilaiset komponentit
 • erilaiset kelluvat rakenteet off-shore alustoille
 • polttoainesäiliöt
 • painemoduulit
 • pesutornit
 • standardien mukaiset tasanteet torneihin
 • osat teräsvaippa-alustoille
 • öljy- ja kaasulautat
 • rakenteet öljylautoille
 • merenpinnan alapuolelle sijoitettavat rakenteet
 • putkisillat.

Levstalin tarjoamiin teräsrakenteisiin puolestaan lukeutuvat erilaiset ristikot ja rungot, jotka on suunnattu rakennus- ja infrastruktuurisektoreiden tarpeisiin sekä asuin- että liikerakennuksiin. Teräsrakenteiden leikkauksessa, hitsauksessa ja asennuksessa ovat käytössä modernit työkalut, jotka takaavat laadukkaan jäljen. Levstal myös suunnittelee, kuljettaa ja asentaa teräsrakenteet asiakkaan tarpeen mukaan.

Teräspalvelut taas pitävät sisällään kaiken mitä teräksen kanssa työskentely saattaa vaatia. Palveluihin lukeutuvat näin ollen leikkaaminen, taivuttaminen ja koneistus sekä maalaus. Teräksen leikkausta voidaan lisäksi suorittaa plasma-, kaasu- tai laserleikkauksena. Koneistamalla teräksestä voidaan valmistaa esimerkiksi lieriön tai kartion muotoisia osia sekä siihen voidaan tehdä muun muassa kiemuroita tai uria. Koneistamisessa käytetään tehtävän vaatimaa työkalua, joka voi olla CNC-sorvi tai CNC-jyrsin. Koneistus voidaan tehdä niin ikään kipinätyöstönä

Levstal Company toteuttaa kaikki projektit aina suunnitteluvaiheesta valmiiseen toteutukseen saakka ja huolehtii myös niiden huollosta. Yrityksen toteuttamat projektit vaihtelevat painoltaan kahdesta kilosta aina 500 tuhanseen kiloon eli Levstal ei vierasta pieniä eikä suuria projekteja. Materiaaleina yritys käyttää hiili- ja ruostumatonta terästä, loistavasti korroosiota ja kuumuutta kestää terästä, duplexia sekä alumiinia.